Telefonszámok: +36-30-820-6251, +36-20-376-8452 Email: info@kozponti-porszivo.hu

A kosár üres    Fizetés

Aertecnica

    A „Komplett rendszer” elnevezésű központi porszívó csomagjaink tartalmaznak minden olyan szükséges terméket, mellyel egy központi porszívó rendszer kivitelezhető. Az olcsóbb megoldást kereső ügyfeleinknek a Sistem-Air Speedy vagy az Aertecnica Studio központi porszívó rendszert, míg a prémium kategóriát keresőknek a Beam Platinum rendszert ajánljuk.

Kevés hely (a porszívó készülék elhelyezésére), vagy kis alapterületű épület esetén (lakás, kisebb családi házak) kiváló megoldás a Sistem-Air Sistem-Cube rendszere.

Mindegyik „Komplett rendszer” elnevezésű csomagunk tartalmazza az alapszerelési anyagokat, a központi porszívó készüléket, a falicsatlakozókat, valamint a takarító készletet gégecsővel (rendszertől függő felszereltségben). Nem tartozéka egyik rendszernek sem a szemétlapát-adapter, de külön megrendelhető hozzá. A falicsatlakozók kivitele, színe – felár ellenében – szintén megváltoztatható. Ilyen jellegű szándékát, kérem jelezze elérhetőségeink valamelyikén, vagy megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A rendszerekhez ajándékként adunk egy telepítési útmutatót, mellyel a porszívó rendszer beépítését szeretnénk megkönnyíteni.

Aertecnica Studio 5 csatlakozós központi porszívó rendszer Akció

Teljes központi porszívó rendszer, 5 falicsatlakozóval, 50 mm-es átmérőjű anyagokkal, Aertecnica Studio TS2 központi porszívó géppel.

Ingyenes házhozszállítás!!!

365.622 Ft
289.900 Ft