Telefonszámok: +36-30-820-6251, +36-20-376-8452 Email: info@kozponti-porszivo.hu

A kosár üres    Fizetés

Bemutatkozás

 

Cégadatok:

 

Cégnév: T+T Klíma Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Rövid név: T+T Klíma Bt.

Székhely: 8913 Egervár, Szabadság u. 6.

Adószám: 22282738-2-20

Cégjegyzékszám: 20-06-038814

Bankszámlaszám: MKB Bank Zrt. 10300002-10657550-49020011

A T+T Klíma Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (röviden: T+T Klíma Bt.) 2006 áprilisában alakult, 100 % magyar magántulajdonban működő vállalkozás.

 

Főbb tevékenységi körünk:

- Központi porszívó rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, szaktanácsadás

- Klíma-, és hűtéstechnikai rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, karbantartása, kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése, szaktanácsadás

- Szellőzéstechnikai rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, szaktanácsadás

 

Már az alapítás óta foglalkozunk központi porszívó rendszerek forgalmazásával, telepítésével, szervízelésével. Fontos kiemelni, hogy nem csak webáruház vagyunk, a központi porszívó rendszereket telepítjük is. Így a termékeket, rendszereket, problémákat nem csak kereskedői oldalról tudjuk megközelíteni, hanem telepítő/szervíz és üzemeltetői oldalról is. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjük küldje el a ház tervrajzait. Ez alapján elkészítjük az ajánlatot, valamint egy rajzot is adunk az alapcsövezési, falicsatlakozó elhelyezési elképzelésünkről. Kivitelezési tevékenységet főként a Dunántúlon, Budapesten és környékén tudunk vállalni, de nagyobb rendszereknél akár az egész országban is.

A www.kozponti-porszívo.hu oldalunkat 2008-ban indítottuk el. Kezdetben Enke és Aertecnica márkákkal foglalkoztunk. Az Enke magyarországi importjának megszűnése után a Sistem-Air termékpalettájával bővült webáruházunk. 2010-ben kötöttünk szerződést az Electrolux-Beam központi porszívó, szerelési anyagok, kiegészítők forgalmazására. Ez a lépés nagyban hozzájárult cégünk fejlődéséhez, hisz sikerült egy nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi termékeket importáló céggel gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani. Az Electrolux-Beam termékekben pedig nem csalódtunk azóta sem, rendkívül jó minőség, megbízhatóság jellemzi, elérhető áron. Nem véletlen, hogy eladásaink nagy része jelenleg ebből a márkából képződik. 2013-ban a Disan márkával egészült ki a termékpalettánk.

Jelenleg több mint 450 termék található meg webáruházunkban, de célunk e termékkört a jövőben további hasznos, praktikus, minőségi termékekkel bővíteni. Termékválasztékunk nagy része saját raktárról azonnal, vagy importőri raktárból 2-3 napon belül elérhető. Ritka az olyan termék, amire 3-4 hetet vagy többet kellene várni.