Telefonszámok: +36-30-820-6251, +36-20-376-8452 Email: info@kozponti-porszivo.hu

A kosár üres    Fizetés

Szállítási feltételek

A megrendelt termékek házhozszállítására több szállító céget is alkalmazunk. Kollégáink minden esetben vissza fogják igazolni, hogy mely partnerünk fogja az árut kiszállítani.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ügyfeleink azon kérését, hogy a futár a csomagot adott időpontban kézbesítse, vagy a csomag kézbesítése előtt telefonáljon, sajnos nem tudjuk teljesíteni.

 

Házhoz szállítás díjszabása

Házhoz szállítási díjak:

Csomag értéke*                                          Szállítás díja*

0 – 50 000 Ft                                                    3 000 Ft

50 001 - 200 000 Ft                                         4 000 Ft

200 000 Ft felett                                            ingyenes

Utánvét beszedése                                            800 Ft

Szállítási felár 1,2 m méret felett                 3 000 Ft**

 

*A feltüntetett árak tartalmazzák a 27 %-os áfát.

 

** Szállítmányozó partnerünk felárat vezetett be az olyan küldeményekre, mellyeknek bármely térbeli kiterjedése meghaladja az 1,2 métert (pl. 2 m hosszú PVC csövek). Ezen felár a normál szállítási díjakhoz kerül hozzászámolásra, amennyiben 1,2 métert meghaladó méretű terméket tartalmaz a rendelés. A szállítási felár nem vonatkozik az ingyenes szállítású termékekre és azon megrendelésekre ahol az értékhatár már beleesik az ingyenes szállítási határba.

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!