Telefonszámok: +36-30-820-6251, +36-20-376-8452 Email: info@kozponti-porszivo.hu

A kosár üres    Fizetés
infoblokk kedv final felso cmyk ERFA
A kedvezményezett neve: T+T KLÍMA ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG
A projekt címe: 8913 EGERVÁR, SZABADSÁG U. 8.
A szerződött támogatás összege: 8,33 MILLIÓ FORINT
A projekt bemutatása: RAKTÁR ÉS GÉPJÁRMŰBEÁLLÓ ÉPÍTÉSE
A projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.1-16

 

Cégadatok:

 

Cégnév: T+T Klíma Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Rövid név: T+T Klíma Bt.

Székhely: 8913 Egervár, Szabadság u. 6.

Adószám: 22282738-2-20

Cégjegyzékszám: 20-06-038814

Bankszámlaszám: MKB Bank Zrt. 10300002-10657550-49020011

A T+T Klíma Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (röviden: T+T Klíma Bt.) 2006 áprilisában alakult, 100 % magyar magántulajdonban működő vállalkozás.

 

Főbb tevékenységi körünk:

- Központi porszívó rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, szaktanácsadás

- Klíma-, és hűtéstechnikai rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, karbantartása, kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése, szaktanácsadás

- Szellőzéstechnikai rendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése, szaktanácsadás

 

Már az alapítás óta foglalkozunk központi porszívó rendszerek forgalmazásával, telepítésével, szervízelésével. Fontos kiemelni, hogy nem csak webáruház vagyunk, a központi porszívó rendszereket telepítjük is. Így a termékeket, rendszereket, problémákat nem csak kereskedői oldalról tudjuk megközelíteni, hanem telepítő/szervíz és üzemeltetői oldalról is. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjük küldje el a ház tervrajzait. Ez alapján elkészítjük az ajánlatot, valamint egy rajzot is adunk az alapcsövezési, falicsatlakozó elhelyezési elképzelésünkről. Kivitelezési tevékenységet főként a Dunántúlon, Budapesten és környékén tudunk vállalni, de nagyobb rendszereknél akár az egész országban is.

A www.kozponti-porszívo.hu oldalunkat 2008-ban indítottuk el. Kezdetben Enke és Aertecnica márkákkal foglalkoztunk. Az Enke magyarországi importjának megszűnése után a Sistem-Air termékpalettájával bővült webáruházunk. 2010-ben kötöttünk szerződést az Electrolux-Beam központi porszívó, szerelési anyagok, kiegészítők forgalmazására. Ez a lépés nagyban hozzájárult cégünk fejlődéséhez, hisz sikerült egy nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi termékeket importáló céggel gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani. Az Electrolux-Beam termékekben pedig nem csalódtunk azóta sem, rendkívül jó minőség, megbízhatóság jellemzi, elérhető áron. Nem véletlen, hogy eladásaink nagy része jelenleg ebből a márkából képződik. 2013-ban a Disan márkával egészült ki a termékpalettánk.

Jelenleg több mint 450 termék található meg webáruházunkban, de célunk e termékkört a jövőben további hasznos, praktikus, minőségi termékekkel bővíteni. Termékválasztékunk nagy része saját raktárról azonnal, vagy importőri raktárból 2-3 napon belül elérhető. Ritka az olyan termék, amire 3-4 hetet vagy többet kellene várni.

 

A megrendelt termékeket az Express One (www.expressone.hu) futárszolgálat szállítja házhoz.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ügyfeleink azon kérését, hogy a futár a csomagot adott időpontban kézbesítse, vagy a csomag kézbesítése előtt telefonáljon, sajnos nem tudjuk teljesíteni. A www.expressone.hu oldalon azonban lehetőség van a csomagok nyomon követésére fuvarlevélszám segítségével. A fuvarlevélszámot ügyfélszolgálatunk tudja megadni a csomag feladása után.

 

Házhoz szállítás díjszabása

Házhoz szállítási díjak:

Csomag értéke*                                          Szállítás díja*

0 – 30 000 Ft                                                    4 000 Ft

30 001 - 200 000 Ft                                         5 000 Ft

200 000 Ft felett                                            ingyenes

Utánvét beszedése                                            800 Ft

Szállítási felár 1,2 m méret felett                 3 000 Ft**

 

*A feltüntetett árak tartalmazzák a 27 %-os áfát.

 

** Szállítmányozó partnerünk felárat vezetett be az olyan küldeményekre, mellyeknek bármely térbeli kiterjedése meghaladja az 1,2 métert (pl. 2 m hosszú PVC csövek). Ezen felár a normál szállítási díjakhoz kerül hozzászámolásra, amennyiben 1,2 métert meghaladó méretű terméket tartalmaz a rendelés. A szállítási felár nem vonatkozik az ingyenes szállítású termékekre és azon megrendelésekre ahol az értékhatár már beleesik az ingyenes szállítási határba.

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!