Telefonszámok: +36-30-820-6251, +36-20-376-8452 Email: info@kozponti-porszivo.hu

A kosár üres    Fizetés

Központi-porszívó.hu - Központi porszívó rendszerek

Indítsa központi porszívóját távvezérelt gégecsővel

 

A Sistem-Air örömmel mutatja be az első távvezérelt gégecsövét, mely gyökeresen változtat a takarítási szokásokon. A Flisy távvezérelt gégecső nem tartalmaz vezérlőkábelt, így súlya kb. 40 %-kal kevesebb a hagyományos on/off gégecsövekhez képest. A ki/be kapcsolást a fogantyún elhelyezett jeladó és a csatlakozón elhelyezett jelvevő biztosítja. A Flisy távvezérelt gégecső nem helyettesíti a falicsatlakozók és a készülék közötti vezérlőkábelt, csupán a gégecső két vége között biztosítja a vezeték nélküli ki/be kapcsolást. Az elektronikára örök garanciát nyújt a gyártó.

 

A Flisy távvezérelt gégecső valamennyi központi porszívó rendszer falicsatlakozójával kompatibilis, feltéve hogy a falicsatlakozó átmérője megegyezik a gégecső csatlakozójának átmérőjével.

 

A "hajlított nyél távvezérelt Flisy csatlakozóval" termék megvásárlásával könnyedén átalakíthatjuk már meglévő gégecsövünket távvezérelt gégecsővé. Csupán le kell csavarni a gégecső két végén található csatlakozókat és helyette a Flisy átalakítót felhelyezni.

 

A Flisy gégecső 3 fajta - különböző felszereltségű - takarító készlettel érhető el:

 

- Base takarító készlet Flisy távvezérelt gégecsővel

- Standard takarító készlet Flisy távvezérelt gégecsővel

- Elite takarító készlet Flisy távvezérelt gégecsővel

 

Flisy katalógus letöltése!!!